Wedden op Formule 1

← Terug naar homepage F1sport.nl


Hoe te wedden op Formule 1: een gids voor Formule 1 weddenschappen

Formule 1 is de meest populaire vorm van autoracen wereldwijd. De populariteit van F1 is gestaag gegroeid in de wereld en met die populariteit komt er extra interesse in Formule 1 wedden en het aangaan van Formule 1 weddenschappen. Daarom is het belangrijk dat we je helpen beter te begrijpen hoe je kunt Formule 1 wedden.

Hoe kan ik online wedden op Formule 1?

Kies een goksite in het grote aanbod bookmakers

Bookmakers is de benaming voor een wedkantoor en bieden via hun goksites diverse sportweddenschappen aan. Bij de online goksites kunnen sportgokkers terecht voor het afsluiten van Formule 1 weddenschappen. Het is hierbij noodzakelijk om voor een veilige en betrouwbare bookmaker te kiezen bij formule 1 wedden. F1sport.nl biedt alleen Formule 1-goksites die veilig zijn en beschikken over de correcte vergunningen. Je vind op de startpagina van F1sport.nl een totaal overzicht aan beschikbare bookmakers voor online F1 weddenschappen.

Bij de bookmakers vindt u online op de goksites talloze plaatsen om op Formule 1 te wedden. Maak een proefrit via onze Formule 1-startpagina en baan je een weg naar een goksite voor sportweddenschappen die aan al je F1-wedbehoeften voldoet. Je weet nu in ieder geval, dat de sites op F1sport.nl uitgebreid zijn getest en je veilig je geld kunt opvragen wanneer je een F1 weddenschap hebt gewonnen!

Wedden op de Formule 1 Grand Prix-racewinnaar

Bij Formule 1 wedden is de meest standaard inzet op deze races is gewoon een weddenschap waarop de F1-coureur de race zal winnen. Er is meestal een duidelijke favoriet, zoals Lewis Hamilton die van start gaat met zoiets een relatief lagere quotering. Maar met een racer als Max Verstappen kan je zomaar een leuke quotering voorgeschoteld krijgen bij de bookmaker. Wil je echt gokken en voorspellen op de underdogs in Formule 1? Je wint tot astronomische weddenschappen van wel 100 keer je inzet bij het voorspellen van een winnaar uit de normaliter minder presterende F1 coureurs.

Inzetten op een Podium Finish

Een weddenschap op het podium is wanneer een gokker inzet op een coureur die op de eerste, tweede of derde plaats eindigt. Het maakt niet uit op welke van deze drie posities de coureur eindigt. Als u deze F1 weddenschap plaatst en uw coureur als eerste finisht, wint u uw inzet. Als je deze weddenschap plaatst en je coureur als derde eindigt, win je nog steeds je weddenschap!

Er zijn geen verschillen in winsten op basis van waar de coureur eindigt, zolang de coureur maar in de top drie eindigt en op het podium beland.

F1 kwalificatie weddenschappen

De F1-kwalificatie verloopt als een knock-out in drie fasen. Afhankelijk van het aantal ingeschreven F1 auto’s wordt een groep van de langzaamste coureurs uitgeschakeld in Q1. Vervolgens wordt een andere groep van de langzaamste coureurs weer uitgeschakeld in Q2. Hierdoor blijven er uiteindelijk 10 auto’s over om in Q3 te racen voor de pole position. Weet jij de juiste coureur te voorspellen met een winstgevende Formule 1 weddenschap?

De odds voor pole position zijn vaak geweldig te noemen bij de bookmakers. Het maakt kijken naar de Formule 1-kwalificatie daarbij ook nog eens extra spannend. Je kan je op kwalificatiewedstrijden tevens goed voorbereiden door je te verdiepen en analyses te doen van de prestaties van een coureur op het circuit in de vrije trainingen. Dit geeft je een goed beeld welke auto met coureur goed presteert op het circuit. Een goede voorspelling en het winnen van een Formule 1 kwalificatie weddenschap kan je een mooi geldbedrag opleveren.

Live wedden op Formule 1

Live wedden op Formule 1 is echt enorm spannend en kan flinke Euro’s opleveren. Geniet van de spanning van in-play weddenschappen op Formule 1. Bij live wedden op F1 is snelle besluitvorming essentieel. Het verschil tussen live wedden op F1 en sommige andere sporten is dat je je oordeel over een race constant opnieuw beoordeelt. Alle coureurs moeten tijdens een race minstens één keer een pitstop maken om hun banden te verwisselen. Voorspellen wanneer dit kan gebeuren, is een geweldige manier om jezelf een voordeel te geven bij live wedden op Formule 1. Je hebt namelijk de laatste informatie over de race live tot je beschikking.

Let op de informatie die je toegespeeld krijgt tijdens de race. Zo kunnen commentatoren ook erg waardevol bij het bekijken van Formule 1-races. Olav Mol heeft als commentator al vele jaren een goede kijk op strategieen die worden toegepast tijdens een F1 race. Door naar deze experts te luisteren, kunt u de tips en voorspellingen tijdens de race volgen. Als je wilt weten wanneer een specifieke coureur een pitstop gaat maken, kun je naar deze informatie luisteren via de radio’s van de coureurs.

Als je denkt dat een bepaalde coureur op het verkeerde moment de pitstraat in gaat, kan dit de doorslaggevende factor zijn om al dan niet op hen te wedden. En aan de andere kant kan dit het perfecte moment zijn om de rivaal van die coureur in de race te kiezen om een weddenschap op te plaatsen.